Monday, December 1, 2014

01.12.2014

Eriti viimasel ajal tundub, et elus on kõik asjad tasakaalus. Piisas ainult kirjutada 3 nädalat tagasi lugu Minu viimane jooksuvõistlus? kui peale seda on mind järjest hakatud erinevatele järgmise aasta jooksudele kutsuma.

Esimene kutsumine tuli vist kõigest paar päeva peale ülalmainitud blogilugu ja kujutas endast väikest juttu jõusaalis: "Kas me järgmine aasta Narvasse ja Rakverre ikka lähme?" Automaatne vastus oli: "Ja Rakveres jookseme siis kõige pikemat distantsi et ei peaks nende kepikõndijatega seal pimedatel tänavatel koos koperdama." Tuleb välja, et Narva ja Rakverre ei saa vist ikkagi minemata jätta. Ja miks peakski - hästi korraldatud ja omanäolised üritused, kus osalemine on alati hea tuju kaasa toonud.

Kui Narva ja Rakvere on juba nö. vanad tuttavad, siis tänane kutse oli midagi uut: Copenhageni poolmaraton 13.09.2015. Meil siin üks sportlane hakkab järgmine aasta come-back`i tegema ja eks tuleb korralikud üritused kohe välja valida, et motivatsiooni pingutada oleks. Ja jõukohased ka muidugi, mida poolmaraton kindlasti ka on.

Ei tohi vist rohkem selliseid mõtteid mõelda ega lugusid kirjutada, et midagi on läbi või rohkem ei tule - mine tea, millega see kõik veel lõppeda võib. Vorm on ka hea ja aina paremaks läheb ning see toob loogiliselt võttes aina enam ja enam uusi väljakutseid kaasa. Las Vegase rullivõistlustele veebruaris küll sel aastal minna ei saa, aga kaugel see kevadki enam on ..

Copenhagen ootab. Fotol on meie lemmikhotell
Copenhagenis - Bella Sky
Foto autor: Gea

No comments: