Wednesday, February 11, 2015

Kuidas ma vaba aega juurde leidsin vol.2

Mõnda aega tagasi kirjutasin samal teemal - kuidas tekkis peale uue pereliikme lisandumist HOOPIS VABA AEGA JUURDE. Kõik muu, millest selles viidatud blogiloos juttu oli, toimib ilusasti siiani, aga üks oluline täiendus on ka vahepeal juurde tulnud.

Panin juba mõnda aega tähele, et liiga suurt tähelepanu on minu poolt saanud keskkond nimega Facebook. Millegipärast tuli pidevalt kursis olla, mis seal toimub, pidevalt erinevate inimestega vestelda jne - ühesõnaga, aega kulus Facebook`i peale palju ja mis veelgi olulisem, see hajutas tähelepanu olulisematelt teemadelt kõrvale. Ja väsitas - vaimselt.

Eelmise nädala esmaspäev sai pöördepunktiks. Tööl oli tegemist pigem palju - telefon helises lakkamatult, e-mailid ründasid arvutit, mitu kokkusaamist kontoris päeva jooksul ja kui korraga Facebook`is ka 5 inimest minust korraga midagi tahtsid, sai tehtud otsus, et Facebook tuleb kinni panna - tundus, et see keskkond on ilmselgelt üleliigne kõigi muude suhtlusvahendite hulgas. Otsustamisele aitas kaasa ka see kui arvutasin, et kui kasutada Facebook`is veedetud aega töö tegemiseks kui palju raha on selle ajaga võimalik teenida. Ei olnud just mitte liiga väike summa ..

Lisaks kõigele muule, kuna tekkis ju vaba aega jälle juurde, jääb jällegi rohkem aega trenni tegemiseks või sellest taastumiseks :)

Nüüd on natuke üle nädala aja möödas kui Facebook on huviorbiidist täiesti väljas ja tunne on selline, et seda ei olegi absoluutselt vaja. Puudust ei tunne mitte millestki. Järelikult oli otsus minu jaoks õige ja kui olen sama asja mõnele tuttavale soovitanud, pole keegi veel siiani öelnud, et see ei oleks hea mõte ... Eriti soovitaks just sportlastele!

Kevad läheneb :)
Foto autor: Gea

2 comments:

heikkik said...

misse feisspuuk on?:)

Andres said...

Üks tüütu asi, mille tõttu mul on jäänud palju raha teenimata :)