Thursday, August 6, 2015

Hea rullirada Viimsis

Kui Lillepi raja asemele uusi treeningradu otsima hakkasin, katsetasin esimesena rada, mis kulgeb kergliiklusteel Pärnamäe tee ja Aiandi tee ääres (lisatud kaardiväljavõttel punasega). Ise alustasin sõitu Aiandi teelt - sinna oli hea auto parkida. Asfalt on suhteliselt heas korras, raja laius sõitmiseks piisav. Ühe otsa pikkus on 2,6 km. Kui alustada sõitu Aiandi tee poolsest otsast, siis raja teises pooles on ca. 800-900 m langeva profiiliga teed ning lõpuks tuleb enne raudteeni jõudmist ka pidurdada - muidu sõidab tõketele otsa. Tagasiteel siis muidugi kõigepealt 800-900 meetrit kerget tõusu ja seejärel 1,7 km lauget profiili.

Hea treeningrada on. Sõitsin eile õhtul 3 ringi, viimase neist natuke kiiremini - 5,2 km 13 minutit. Tuleb öelda, et korra sõitsin rajalt välja ka - ei saanud enne raudteed pidama ja kiirusel ca. 28 km/h võtsin suuna teeäärsele murule - püsti jäin :)

Muuseas, eile avastasin ka ühe hea sirge lõigu (ca 200 m pikk), mis on liiklusele suletud ja kus saab sprinti harrastada.

Mina jätkan uute rulliradade otsingut Tallinnas ja lähiümbruses ning iganädalast võistlustel käimist Eesti eri nurkades, aga blogi läheb vahepeal väikesele loomingulisele puhkusele. Kas see puhkus kestab 2 päeva, 2 nädalat, 2 kuud või 2 aastat, seda näitab aeg ...

Pärnamäe tee-Aiandi tee äärne rullirada Viimsis

2 comments:

Anonymous said...

loodame, et mitte üle kahe päeva!

Andres said...

Tundub, et tuleb ikka pikem paus - nädal hakkab varsti täis saama