Friday, October 30, 2015

Lõppude lõpuks jäin õnneks haigeks :)

See, et puhkamisoskus on nii spordis kui elus laiemalt oluline, on kõigile teada. Toimub ju sportlaste arengki puhkamise käigus ja kui oled enne uut tööpäeva korralikult välja puhanud, on juba ette oodata korralike tulemustega päeva.

Aga puhata ei ole ma kunagi osanud ja tegelikult võin isegi öelda, et natuke ootan, et tuleks teinekord mingi kergem haigus, siis see sunniks korraks aega maha võtma. Viimase 5-6 aasta jooksul olen haige olnud üksikuid päevi, näiteks eelmise aasta detsembris oli ühel korral nohu kestvusega pool päeva ja 2013.a. alguses oli ühel päeval kurk haige. Aga täna hommikul oli selge, et vähemalt homme tuleb võtta puhkepäev - kurk oli valus ja enesetunne vilets. Päeva peale on olek läinud muidugi paremaks ja peab lootma, et juba täna õhtuks haigus möödas ei ole :)

Kahju on sellest, et ära jäid tänahommikune trenn ja jääb ka hommeõhtune. Laupäeva-õhtused kangitõstmised jõusaalis on kujunenud nädala lemmiktrenniks - saal on tühi, trenni saab teha nii, et ei pea kella vaatama ja järgmisel hommikul saab kaua magada.

Hea meel on selle üle, et haigus tuli just sellel reedel, mitte järgmisel, sest järgmine reede-pühapäev ootab ees juba traditsiooniliseks saanud isade-päeva nädalavahetus Otepääl!

Ning ega järgmise võistlusenigi enam teab mis kaua aega ei ole - 21 november ja Tartu Novembrijooks on juba 3 nädala pärast. Käisin muuseas sel kolmapäeval ka rajaga kohapeal tutvumas.

Otepää. Vana Tehvandi


No comments: