Thursday, November 12, 2015

Taha veel midagi ...

Tagantjärgi võib öelda, et nii eelmise postituse pealkiri kui ka jutu sisu olid äärmiselt ebaõnnestunud - postitusest saab kohe 2 nädalat mööda, aga esimene päev, kus ennast enam-vähem tervena tundsin oli alles eile :) Ei tasu tahta haige olla - polnud see mingi puhkus, hoopis kogu tahtejõud tuli mängu panna, et haigena ka kõik vajalikud ja lubatud tööd tehtud saaksid. Kuigi ettevõtjatest on meie meedias maalitud pilt kui rikastest, kes makse ei maksa ja elavad jube hästi, siis isegi kui selles mingi tõde osade inimeste puhul sees on, on jäetud kajastamata mündi teine külg - olenemata enesetundest pead oma tööd ära tegema ja taganeda pole kuhugi. Ei huvita ühtegi klienti, kas keegi on haige või mitte.

Otepää vana lasketiir, 7.11.2015

Aga tundub, et nüüd hakkab eluvaim jälle sisse tagasi tulema ja homme võib jälle tööle trenniasjad kaasa võtta, et tuttavasse Golden Clubi jõusaali minna; trennid ootavad tegemist ja musklid kasvatamist. Ning trennikaaslasi tahaks ka üle pika aja näha!

Kui hakata arvutama, siis rulluisutamise uue hooaja alguseni jääb ainult 4,5 kuud - paras aeg, et saada paremasse vormi võrreldes lõppeva aastaga.

Ostrava MK 2015, meie võistlejad esiplaanil


Ja tõesti, haige olemist ma endale enam niipea ei soovi ...

No comments: