Thursday, November 26, 2015

Lõpetage alokoholi joomine ja teil on lootust saada rikkaks!

Lubasin eelmise postituse lõpus kirjutada, mis on olnud tegelikult kõige suurem efekt peale alkoholist loobumist. See on küll tore, et energiat on juurde tulnud, enesetunne on parem jne., aga midagi palju olulisemat on veel juhtunud.

Nimelt hakkasid kõik tööd, mille olen ette võtnud, meeletu hooga liikuma, s.t. pea "läks lahti". Kui varasemalt ikka sai aeg-ajalt töid edasi lükatud a`la homme teen, järgmisel nädalal teen jne., siis see lõppes iseenesest ära ja kõik projektid said sisse täiesti uue hoo. Kui tööd liiguvad suure hooga, on klientide rahulolu suurem ja liiguvad ka rahad suurema hooga kui varem.

Kui töötad oma ettevõttes, on tööde liikumiskiirus igas mõttes kriitilise tähtsusega. Kui tuua siia näiteks paralleel - töötades kunagi Eesti Energias, tegin ka aastase pausi alkoholist, selle aja jooksul tõsteti mu töömahtu täpselt 4 korda ja töötasu suurenes tervelt 6% - selliselt vist kedagi pikaajaliselt ei motiveeri :)

Seega minupoolne lihtne soovitus - kui teie töötasu on otseselt seotud teie töö tulemuslikkusega, tasub proovida ära tabada, kuidas pea läheb nö. "lahti" ja jälgida. kuidas muutuvad peale seda teie finantsnäitajad. See tulemus võib olla suurem kui see, mida saavutatakse kõiki neid "Rikkaks saamise" õpikuid lugedes ja seminaridel osaledes. Saadki rikkaks tänu oma tööle! Paigutad teenitud raha dividendiaktsiatesse või muudesse varadesse, kus investeeritud kapitali tootlus on keskmiselt 8-10% aastas ja ongi tugev alus pandud pikaajalisele rikkusele.



No comments: