Sunday, October 30, 2016

Mission impossible

Olen juba mitu kuud mõelnud, et tahaks veel ühe korra elus tõeliselt heasse vormi saada. Nii heasse, et hiljem tagasi vaadates oleks, mida meenutada. See niisama rahulikus tempos kulgemine nagu olen viimased aastad teinud, on küll tervise mõttes vist hästi mõjunud - energiat on enda meelest ikka jube palju igapäevaelus - aga igavaks on hakanud sporditegemine sellisel kujul muutuma.

Võtan siis ette oma "Mission impossible" projekti ja proovin veel ühe korra tõeliselt heasse vormi saada. Tõeliselt hea vorm tähendab võimalikult häid kohti vastupidavusalade võistlustel. Tagasihoidlikumatel kohtadel jooksmist/rullitamist/ rattaga sõitmist jõuab veel ka vanemas eas teha.

Seega siis - homsest algab kuuekuuline ettevalmistustsükkel aasta 2017 kevad-suvi-sügishooajaks. Plaani järgi ootab ees 26 nädalat treeninguid kokku ca. 260 tunniga - see ei ole küll mingi eriti suur maht, aga arvestades viimaste aastate treeningmahte, ikkagi oluline edasiminek.

Ka ajalises mõttes on praegu sobiv hetk - vaba aega on piisavalt palju, et teha kõik vajalikud trennid ära. Vaba aega leiaks rohkemgi kui 10 treeningtunni jaoks nädalas, aga vähemalt esialgu ei ole sellel mõtet - triatloniks valmistuma ei hakka ja seetõttu pole mõtet üle 10 tunni ka nädalas planeerida.


2 comments:

Anonymous said...

kuue kuuga saab paremal juhul trollijuhiks aga vähemalt on tahe olemas ja sealt on hea edasi minna.

Andres said...

Tõsi on, et pool aastat on mingis mõttes lühike, aga mingis mõttes ka pikk aeg. Selle ajaga võib teenida miljoni, jõuab vabalt läbi sõita pool maailma ja teha mida kõike veel, ka trollijuhiks õppida. Kui palju minu tulemused spordiradadel ja kas üldse selle ajaga paranevad, selgub 6 kuu pärast.