Friday, February 10, 2017

Uuel hooajal natuke uutmoodi

Olen mitu aastat mõelnud, et võiks ka kuhugi spordiklubisse kuuluda, no kasvõi juba sellepärast, et kui ennast mõnele võitlusele registreerida, oleks nime taha ka midagi kirjutada, selle asemel, et klubi koht jääb alati tühjaks. Viimati oli midagi kirjutada aastal 1992 ja 1993 - siis olid nimedeks Tallinna Dünamo ja TTÜ SK. Hiljem on valitsenud siis klubi koha peal tühjus ...

Probleem on tegelikult lihtne - kui elaksin kas Rakveres või Tartus, esindaksin ilmselt juba ammu kohalikku rulluisuklubi, aga kuna elan Tallinnas, siis siin sellisel tasemel klubisid nagu Rakveres või Tartus ei ole.

Ja kuna probleem on lihtne, on probleemile ka lihtne lahendus - tuleb teha oma rulliklubi! See mõte sai peas selgeks üleeile õhtul ja samas sai paika ka nimevariant nr. 1.

Sel hooajal esindab rullivõistlustel uut klubi 3 liiget, järgmine aasta lisandub kindlasti vähemalt 1 liige. Sõitma hakkame nii Eestis (kindlasti Rakvere Rullifestival ja Tartu Rullimaraton) kui ka kaugemal (kindlasti kevadel ja sügisel Berliinis). Sest kes pühendab palju aega treenimisele, peab saama ka maailma parimatel rullimaratonidel sõita.

Uue spordiklubi avalöök toimub 2. aprillil Berliini rulluisu poolmaratonil - aga juba varem saab kindlasti teatavaks uue klubi nimi ning ka edasine võistlushooaeg ning maratonid kus plaanime kohal olla.

Tartu Rullimaratoni sprindidistantsi stardis (2014)

2 comments:

Anonymous said...

Woah, mis vägev idee! Jään huviga nime ootama ja usun tulevat kõrgeid kohti - kiirel rullil kiire lend ;)

Andres said...

Tänan! Võid omalt poolt ka nimevariante pakkuda ..