Thursday, May 25, 2017

87

Mida vähem päevi otsustava stardini jääb, seda huvitavamaks (spordi)elu muutub. Peamised mõtted liiguvad ainult ühte rada - kuidas liikuda uiskudel aina kiiremini ja kiiremini?

Paari päeva pärast saab käivitatud oluline uuendus - minu tehnikat hakkab parandama uisutaja, kelle enda tehnika on üks ilusamaid mida mina viimase 10 aasta jooksul näinud olen ja see on aidanud tal ka võistlustel kiirelt edasi liikuda ja nii mõnigi kord viinud ka esimese kolme hulka.

Uisutamine kuulub nende spordialade hulka kus kehva tehnikaga kiirelt edasi ei liigu ja mis veel hullem, kõrvalt on kehva tehnikat ka väga vilets vaadata ehk lisaks kiirusele tuleb mängu ka visuaalne pool. Ja kes siis ei tahaks oma spordiala harrastades seda teha ilusasti ...

Niisiis, spetsiaalsed tehnikatrennid personaaltreeninguna üks kord nädalas Tallinnas Lillepi pargis. Esimene trenn juba tuleva nädala esmaspäeval!

Kõik on kohal

4 comments:

Fotostuudio Tallinnas said...

HEa pilt :)

Andres said...

2014 Rapla :)

Sama rivi on stardis 8 päeva pärast Rakveres, kus on
ka maratonis kõik kohal!

Anonymous said...

ja kes on treener?

Andres said...

Ma ei saa sellele küsimusele vastata :) Häid rulluisutreenereid on nii vähe ja nende kalender on nii täis, et keegi lisatööd ei vaja ...