Sunday, May 21, 2017

91

Kõigepealt eelmise blogipostituse ja esitatud küsimuse juurde - õige vastus oli 483.

Eelmist postitust kirjutades mõtlesin, et kirjutan lahti oma nägemuse, miks on meie rulluisutamine viimaste aastate jooksul tagurpidikäiku teinud, aga vahepealse paari päeva jooksul sain tugevat inspiratsiooni järgmisest kirjutisest Eesti MTB koondise loomine ning jõudsin järeldusele, et mis siin ikka kurta, tegutseda on hoopis vaja! Ning samuti pole mõtet ette heietama hakata, et teeks nii või teeks naa vaid selle teema juurde tulen tagasi siis kui omalt poolt on mingisugune lahendus välja pakkuda ja elluviimisega ka pihta hakatud.

Aga kui tulla tagasi selle nädala juurde, siis teisipäevast laupäevani ma traditsioonilises mõttes trenni teha ei saanud, sest olin sel ajal oma 2-aastase lapsega kahekesi kodus ja paralleelselt jooksid ka kõik tööprojektid ning kedagi last hoidma ka ei olnud kutsuda. Mida selline situatsioon tähendab? Tegevused algasid hommikul koos lapse ärkamisega ja käisid paralleelselt kõigil rinnetel (nr. 1 lapse tegevused - söömine, õues käimine tundide kaupa, mängimine, probleemide lahendamine, magamapanek; nr. 2 tööga seotud küsimuste lahendamine hommikul 8.00 - õhtul 18.00; nr. 3 enda asjade tegemine - nt. ajakirja "Jooksja" lugemine) kuni õhtuni välja kuni oli käes aeg magama minna. Nagu aimata võib, siis üldjuhul jäin mina õhtuti esimesena magama :)

Minu kangelane, loeb ka enda arust "Jooksjat"

Kogu selle rahmeldamise tulemus - miinus 2 kg. Peale tänast trenni mõtlesingi, et kui muu ei aita, siis on vaja üks kuuajaline analoogne üritus korraldada ja ongi kaaluprobleem lahendatud ... Järgmise 91 päeva jooksul sellist kuuajalist üritust ei toimu, aga aasta lõpupoole võib isegi mõelda.

Õnneks on ka ilmad lõpuks muutunud rulluisutamise jaoks sobivaks ning juba 12 päeva pärast saab alguse selle aasta esimene suurem rulluisuüritus Eestis - Rakvere Rulluisfestival ning tänase seisuga saab öelda, et maratoni stardis on kohal kõik Eesti ja Läti parimad uisutajad ning tõotab tulla vägava konkurentsiga sõit. Kutsun kõiki huvilisi seda sõitu 3. juuni õhtul Rakverre vaatama!

Aga kui nüüd kõige olulisema juurde tagasi minna, siis START Tartu rulluisumaratonil on 91 päeva pärast ning eilsest tulid igapäevasesse treeningkavasse kükid, mis peavad jalgadele andma lisajõudu 20. augustil Tartu rulluisumaratonil mägede vallutamiseks!


No comments: