Sunday, February 11, 2018

5 nädalat esimese stardini

Vaikselt aga kindlalt läheneb tähtis kuupäev - 17. märts - ja koos sellega ka selle aasta esimene suurem rulluisutamise võistlus. Tippude jaoks on tegemist selle aasta esimese MK-etapiga, harrastajate jaoks MK-etapi raames peetava poolmaratoniga.

Seega siis World Inline Cup Oropesa del Mar ootab Hispaania idarannikul, Barcelona ja Valencia vahel. Varasematel aastatel ei ole see sõit MK-sarja kuulunud, aga sellest aastast kuulub ja seetõttu on oodata ka päris tippe võistlema.

Ja nüüd ongi käes viimane aeg hakata ka ennast ette valmistama selle hooaja sõitudeks. Peaaegu 5-kuuline puhkus sporditegemisest saab läbi ja hakkame valmistuma eesootavateks sõitudeks. Järelejäänud 5 nädalaga muidugi mingit imet ei tee kuid paremasse konditsiooni võrreldes praegusega on kohe kindlasti võimalik saada.

Niisiis, enda vormi ajamise plaan algab sellega et esimesel nädalal viiks sisse korrapärase toitumis- ja unerežiimi. See tähendab seda et päevas oleks 3-4 regulaarset toidukorda ning öösiti magaks 8-9 tundi. Kahe kerge trenniga proovin ka esimesel nädalal hakkama saada.

Kui esimene vormi ajamise nädal edukalt läbi saab, siis järgmisel nädalavahetusel saab paika panna plaani teiseks nädalaks.

Mis aja võiks 17. märtsil rulluisutamise poolmaratonil välja sõita? Arvestades et rekord on natuke üle 47 minuti, oleksin igati rahul ajaga 49.59.

Just sellised söögid saavad edaspidi minu suurimad
sõbrad olema enda vormiajamise teel


No comments: