Wednesday, November 28, 2018

Kuidas ma sain heasse vormi, 2

Jõudnud 20. mail koju tagasi, oli Tallinnas samuti ilus kevad. Küll mitte nii ilus ja soe kui oli olnud Horvaatias, aga Eesti kohta ideaalilähedane. Mis omakorda tähendas, et kõik eeldused olid loodud et siin jätkata Horvaatias alustatud sportlik-tervislike eluviisidega ...

Varahommikune vaade Horvaatias, nö. kodutänaval,
vahetult enne Eesti-lennule minekut
Erinevalt Horvaatias oldud ajast kus iga päev oli päevakava enam-vähem täpselt paigas, olid kodus aga asjad hoopis teistmoodi - küll tuli käia Tartus, küll Pärnus ja nii juhtuski kohe, et esimese trennini - rulluisutrennini - jõudsin alles viiendal kodus oldud päeval. 

Horvaatia ...

Samamoodi söömine - kui eelmisel nädalal oli kõik paigas olnud - siis koju jõudes kõik segamini alates lõunasöökidest mis toimusid juhuslikel aegadel kuni õhtusöökideni mis toimus reedesel päeval näiteks NOA restorani peakoka poolel ja kestis 3,5 tundi. Võib ainult aimata mitu kalorit selles terve õhtu väldanud söömises peitus ...

Aga kui tulla nüüd tagasi esimese trenni - rullitamise - juurde, siis võhma jätkus umbes 7-ks kilomeetriks. Olin tõesti täiesti läbi peale 7-t rulluisukilomeetrit, nii uskumatult kui see ka ei kõlaks. Juuni algusega algas ka Eestis rulluisuvõistluste hooaeg, aga arvestades selle esimese trenni 7-t vaevalist kilomeetrit oli selge, et sinna mul küll esialgu asja ei ole :)

Seega - esimene nädal Horvaatias, teine kodus ja olingi saanud kokkuvõttes rutiini sisse ning algas järjepidev rutiinne toitumine-trenn, et parema vormini jõuda. Ja kokkuvõttes osutus see rutiin päris lõbusaks - nii juunikuu kui eriti juuli algus, millal ootas ees esimene suvine rulluisuvõistlus Pärnus!

No comments: